top of page

Rond 20 oktober 2023 verwachten wij gele en zwarte pups van Multi&Int.Kampioen Surprise From Service paradise en Baileydale Puff Daddy (JW) 

        Multi&International Champion
       Surprise From Service Paradise

                     Junior Warrant
               Baileydale Puff Daddy

foto Puff Daddy.jpg

  

https://www.champdogs.co.uk/dog/85482

https://www.baileydalelabradors.co.uk/baileydale-puff-daddy

                                  

Al onze honden en ook de pups leven binnen ons gezin en verblijven in de woonkamer, wij hebben geen kennels en onze honden maken echt een deel uit van ons gezin. De dames waarmee wij fokken zijn in bezit van gezondheid uitslagen  HD,ED,ECVO en vrij bevonden van erfelijke afwijkingen en ook maken wij gebruik van verschillende DNA testen om zo nog een aantal voorkomende ziektes uit te kunnen sluiten. Ook stellen wij dezelfde hoge eisen aan de toekomstige partner van een combinatie die wij maken. Wij zijn lid van de rasvereniging de LKN (labrador kring Nederland)

De pups proberen wij een zo goed mogelijke start mee te geven. Erg belangrijk is de socialisatie van de pups. Buiten de dagelijkse dingen wat bij ons in de huiskamer gebeurt laten wij ze ook kennis maken met verschillende omgevingen zoals boerderijdieren, autoritje, op visite, dierenarts enz.

Al onze pups verhuizen met een stamboom van de Raad van Beheer, een europees paspoort, gezondheid verklaring, gevaccineerd, ontwormd volgens schema en een puppypakket. Wij maken gebruik van een koopovereenkomst van de rasvereniging. Natuurlijk houd het contact niet op nadat de gezinnen de pup in huis hebben en mag altijd contact opgenomen worden voor advies of gewoon een leuk praatje en wij vinden het leuk om fotos te ontvangen.

bottom of page