top of page

Wij zijn Han en Loes Kuijt en wonen met onze zoon en onze 6 labradors en het mooie Deventer.

Onze passie voor labradors is in 1998 ontstaan met onze eerste labradors Clair en Sanne dit waren halfzussen van dezelfde moeder uit de kennel van t Hoogeind en met deze teven is onze kennel From Service Paradise ontstaan.

 

Met beide dames starten wij de jachttraining en ook begonnen we te showen.

Wij hadden veel geluk om met 2 van deze mooie honden te beginnen Clair haalde met regelmaat de eerste plaats en Sanne was echt ons paradepaardje ze behaalde in 2000 de Amsterdam Winner titel werd Nederlands kampioen en ging als een van de eerste buitenlandse honden naar de Crufts in Engeland en daar deed ze ons ook weer versteld staan door de zware openklasse met kampioenen te winnen. Dit was erg bijzonder en een kroon op haar show carrière.

 

Zo begonnen wij met fokken van labradors en proberen zo goed mogelijke combinaties te maken waarbij gezondheid, karakter en ras type hoog in het vaandel staan. De labradors die op dit moment bij ons wonen zijn allemaal afstammelingen van toen onze eerste kampioen Sanne en we zijn nu al wat generaties verder.

Wij fokken hoofdzakelijk voor ons zelf omdat wij weer een pup aan willen houden maar wij kunnen natuurlijk niet alle pupjes houden en die gaan naar geweldige gezinnen en ook zijn er een aantal honden van ons succesvol opgeleid als blindengeleidehond. 

 

Al onze honden en ook de pups leven binnen ons gezin en verblijven in de woonkamer, wij hebben geen kennels en onze honden maken echt een deel uit van ons gezin. Al onze dames waar wij mee fokken zijn in bezit van gezondheid uitslagen  HD,ED,ECVO en vrij bevonden, wij maken gebruik van verschillende DNA testen om via deze weg een aantal voorkomende ziektes uit te kunnen sluiten. Ook stellen wij dezelfde hoge eisen aan de toekomstige partner van een combinatie die wij maken. Wij zijn lid van de rasvereniging LKN (labrador kring Nederland).

De pups proberen wij een zo goed mogelijke start mee te geven. Erg belangrijk is de socialisatie van de pups. Buiten de dagelijkse dingen wat bij ons in de huiskamer gebeurt laten wij ze ook kennis maken met verschillende omgevingen zoals boerderijdieren, autoritje, op visite, dierenarts enz.

 

Wij bezoeken met onze honden regelmatig hondenshows zowel in binnen en buitenland, wij genieten hier enorm van en combineren dat vaak met een vakantie. Met trots kunnen wij zeggen dat wij al een mooi aantal show kampioenen gefokt hebben. Deze shows gebruiken wij ook om lijnen te bestuderen, kijken naar nieuwe bloedlijnen en toekomstige partners voor onze teven. 

 

We vinden het erg leuk om met onze labradors er op uit te trekken naar bos en water en in de avond liggen ze heerlijk tevreden bij ons op de bank te slapen.

 

We hopen dat jullie genoten hebben van onze website.

                                                                             Han en Loes Kuijt

                                                           Labrador retriever kennel From Service Paradise

17814560_1268266439959784_35890223578056
27024021_1537607366359022_69288189815007
bottom of page